Mâine, UTA – CS Afumați. ”Jucătorii își doresc să ajungă din nou pe primele locuri”

/media/stiri/0/3/361/big/todea.jpg

Învingătoare în ultimele două confruntări, UTA se întoarce mâine dimineață pe arena din Aradul Nou pentru întâlnirea cu CS Afumați, întâlnire care contează pentru etapa a IX-a a ligii secunde.

Ilfovenii se situează exact la jumătatea clasamentului și au destule necunoscute pentru arădeni. Staff-ul tehnic a strâns suficiente informații, dar ideea de bază rămâne că UTA trebuie să-și facă jocul ei.

”Am observat că adversarii noștri folosesc cam aceiași jucători, cred că au un lot destul de omogen, ultimele două meciuri le-au început cu același prim unsprezece. Cred că acesta poate fi un punct forte al lor. Din ce am văzut, echipa știe să joace foarte bine pe contraatac, vom încerca să contracarăm și să fim atenți. Jucăm acasă, va trebui să atacăm, iar ei au șansa să-și folosească arma. Noi va trebui să oprim cât mai repede acțiunile lor de contraatac”, a remarcat Cristi Todea. ”Important e cum ne prezentăm noi. venim după două victorii, trebuie să le gestionăm, să rămânem concentrați”, a adăugat secundul lui Roli Nagy.

Întreg lotul utist e la dispoziția antrenorilor pentru ciocnirea programată mâine, de la 11:00. Cristi Todea scrie concluzia avancronicii dezvăluind un amănunt important transmis de vestiar: ”După episodul de la Brașov, jucătorii noștri au fost destul de supărați și au transmis că își doresc să ajungă din nou pe primele poziții. Sper să-și mențină dorința și să și-o îndeplinească în curând”.

UTA – CS Afumați e transmis în format livetext pe www.uta-arad.ro

Foto: Ciprian Petcuț

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri