Mâine, UTA – CS Balotești. ”Prima șansă de reabilitare”

/media/stiri/0/3/881/big/IMG_5654.jpg

Etapa cu numărul VI din liga secundă regăsește UTA în postura de gazdă pentru CS Balotești și singurul gând care stăruie în vestiarul arădean e legat de recuperarea terenului pierdut în ultimele două runde.

”Venim după două rezultate negative și după un joc destul de slab, în ultima etapă. Practic, e prima noastră șansă să ne reabilităm în fața tuturor și, în primul rând, în fața noastră. Nu vrem să creadă lumea că imaginea după meciul cu Sibiu e fața noastră. Ne așteaptă un meci dificil, o luptă contra unei echipe schimbate în bine de când a venit Laurențiu Diniță antrenor. La fel ca și celelalte care au jucat la noi, nu va veni să atace, să va aglomera. Au joc de contraatac destul de bun, dar eu zic că suntem pregătiți, am înțeles că doar luptând și fiind concentrați pe toată durata meciului putem câștiga”, a transmis Adrian Mihalcea, care nu poate conta pe Victor Prună și Norbert Polgar, ambii accidentați.

UTA – CS Balotești se joacă mâine, de la 11:00. Meciul se vede în direct pe TV Arad (www.tv-arad.ro, precum și pe paginile de Facebook TV Arad și UTA Arad).

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 17-11-2019,    Meciul urmator

VS

17-11-2019 14:00

Stadion: ”Metaloglobus”

Parteneri