Mâine, UTA – Dacia Unirea Brăila. ”Să legăm victoriile!”

/media/stiri/0/3/303/big/todea_stratila.jpg

Echipa noastră s-a întors învingătoare de la Suceava și e pregătită de un duel puternic: la Arad sosește Dacia Unirea Brăila, una din cele trei formații care au strâns maxim de puncte după două etape. UTA a transmis răspicat că e gata să savureze, împreună cu suporterii, prima victorie stagională pe propriul teren.

”Ne dorim să facem un meci bun”, spune Cristian Todea. ”Am început bine acest campionat și sperăm să ținem acest trend ascendent, legând victoriile. Întâlnim o echipă bună, care a luptat pentru promovare până în ultimele etape ale play-off-ului. Jucătorii Brăilei sunt de mult timp împreună, au același antrenor, dar și noi avem același avantaj, suntem un lot puternic și omogen. Adversarii noștri marchează destul de mult, joacă un fotbal ofensiv, mai ales pe teren propriu. În deplasare au avut unele dificultăți, iar noi, jucând acasă, avem un atu. Cred că e cea mai bună echipă pe care o întâlnim până acum”, a remarcat ”secundul” roș-albilor.

Mijlocașul Sorin Strătilă a fost categoric: ” ”Întâlnim o echipă bună, dar, cum scrie și la intrarea în vestiarul nostru - <<Bine ați venit, dar aici este UTA!>>. Trebuie să luăm neapărat cele 3 puncte, să fim acolo sus. Numele UTA obligă să fim la promovare, anul acesta sperăm să terminăm pe primul loc”.

UTA – Dacia Unirea Brăila se dispută de la ora 15.00. Pe www.uta-arad.ro, dar și pe paginile noastre de Facebook, Twitter și Instagram, vă ținem la curent cu ce se înâmplă în Aradul Nou!

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri