Mâine, UTA – Dacia Unirea Brăila. ”Un nou început, cu gândul la perspective”

/media/stiri/0/4/483/big/G67A9044.jpg

Reluarea campionatului ligii secunde regăsește echipa noastră într-o configurație modificată. Eforturile pe care tabăra roș-albă le-a depus de-a lungul iernii au fost făcute într-un singur sens, consolidare pentru ceea ce se dorește sezonul viitor.

”Ne aflăm în fața unui nou început. Am fost primii din Liga a II-a care ne-am reunit, pe 7 ianuarie, iar începutul a fost perceput de stafful tehnic și administrativ în ideea să facem o treabă cât mai bună. Cu mici excepții, mă refer la capitolul omogenitate, cred că am lucrat bine. Am crescut de la joc la joc, în perioadea amicalelor, nelăsând la o parte capitolul fizic. Am încercat să integrăm jucătorii care au venit în această iarnă, am fost atenți să evităm accidentările și la modulele de joc pe care le dorim, în funcție de ce avem la dispoziție. E nevoie de puțină răbdare pentru ceea ce înseamnă omogenitate și grup, dar ne dorim să obținem maximum din meciurile rămase, cu un joc solid, bazat pe maturitate. Gândim și în perspectiva sezonului viitor”, a transmis staff-ul tehnic, prin vocea lui Cristi Păcurar.

Revenirea pe arenă ”Motorul” are loc mâine, 23 februarie, la ora 11:00, cu Dacia Unirea Brăila parteneră de întrecere. ”Întâlnim o echipă despre care știm destul de puțin. În tur n-am învins, deși am avut o sumedenie de ocazii. Trebuie să fim bine pregătiți din punct de vedere mental. Antrenorul Florentin Petre are un nume în fotbalul românesc, am înțeles că au și ei mulți tineri, nu ne luăm nici după rezultatele lor din pregătiri, nici după declarații. Ne bazăm la ce am făcut noi până acum și la ce avem de făcut pentru trei puncte”, anticipează Păcurar.

La nivel de lot, Ionuț Popa și staff-ul său nu contează pe Stephane Coulibaly, suspendat, în timp ce Alex Manea e în refacere după operația suferită la sfârșitul anului.

Vă reamintim că, înaintea fluierului de start cu două ore, puteți achiziționa abonamentele concepute pentru meciurile rămase de disputat în acest sezon.

Vă așteptăm alături de noi!

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri