Mâine, UTA – Daco-Getica București. ”Dorim să lăsăm o impresie frumoasă” 

/media/stiri/0/4/429/big/46999077_10157821533273942_8471024264881897472_o.jpg

Patru puncte în ultimele două etape și UTA a urcat pe locul 9 când s-a tras linie după prima jumătate a întrecerii. Ultima reprezentație a echipei noastre pe teren propriu – programată chiar în ziua în aniversării Centenarului Marii Uniri - regăsește echipa noastră în postura de gazdă pentru Daco-Getica București.

Trupa lui Marius Baciu vine la Arad cu moral bun, după ce a luat un punct din fieful celor de la ACS Poli în intermediara de miercuri, însă Ionuț Popa transmite că UTA vrea să-și ia ”la revedere” de la suporteri cu victorie. ”Dorim să lăsăm o ultimă impresie frumoasă. Adversarii noștri sunt conduși de antrenor bun, au obținut rezultate bune în acest sezon, dar noi vrem să jucăm bine. Am depus un efort mare contra Mioveniului și sper să fim refăcuți”, a punctat antrenorul principal al roș-albilor.

Reamintim și chemarea către suporterii noștri, pe care îi așteaptăm în număr cât mai mare la meci. Așa că avem mici cadouri pregătite pentru toți!

UTA – Daco-Getica se joacă de la 11:00. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Arbitri: Cristian Codrea – Radu Despa, Cristian Lucaci (toți Baia Mare). Rezervă: Cătălin Roman (Grădinari TM). Observatori: Cristian Petrean (Deva), Ion Mureșan (Timișoara).

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri