Mâine, UTA – Dunărea Călărași. ”Așteptăm cu încredere debutul, ținem cont de mesajul suporterilor”

/media/stiri/0/4/633/big/DSC_5876.jpg

Sezonul 2019-2020 al ligii secunde se anunță cel mai frumos din ultimii ani, grație numelor prezente la start. Alături de UTA sunt echipe ca Rapid București, Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, FC Argeș, Farul Constanța, CSM Reșița, Pandurii Târgu Jiu, Poli sau Ripensia Timișoara, a căror rezonanță sonoră aduce aminte de vremurile bune.

Echipa noastră începe campionatul în compania Dunării Călărași, proaspăt coborîtă de pe prima scenă. E încă proaspătă amintirea acelui baraj de acum trei veri, când atmosfera de pe ”Motorul” a fost senzațională și a purtat-o pe Bătrâna Doamnă spre triumf. Acum, Dunărea descinde la Arad cu un cuplu de antrenori cu feeling bun, Cristi Pustai și Cristi Todea, fostul căpitan și apoi antrenor al UTA-ei.

”E debut de sezon, despre care am spus de ceva timp că va fi cel mai frumos și cel mai greu, pentru că se aliniază multe echipe de tradiție, cu forță financiară. În ceea ce ne privește, ne dorim ca UTA să emită pretenții prin evoluția echipei. O anumită responsabilitate apasă pe umerii noștri, dar suntem pregătiți. Am realizat o campanie de transferuri bună, avem o echipă echilibrată, considerăm bune etapele parcurse în pregătire, așa că așteptăm încredere meciul”, transmite antrenorul principal Laszlo Balint.

”Adversarii noștri au fost sezonul trecut în primul eșalon, și-au anunțat obiectivul de a reveni acolo și au jucători de calitate, ca Bawab sau Honciu. Dar ne uităm la ce am pregătit, la potențialul nostru, încercăm să ne apropiem victoria sâmbătă, când sper să evoluăm în fața unui stadion plin. E foarte important aportul suporterilor. Ținem cont de mesajul pe care ni l-au transmis ei la prezentarea echipei și cred că avem toate atuurile să debutăm cu dreptul”, a adăugat tehnicianul roș-albilor.

”Ne așteaptă meci dificil, dar am încredere în colegii mei și staff. Sper să jucăm cu stadionul plin, să ne încurajeze cât mai multă lume, iar la sfârșit să ne bucurăm împreună”, a punctat și apărătorul de bandă dreaptă Marius Tomozei.

”Ne așteaptă un prim meci cu o echipă care unde activat și eu și Tomi (n.n. Tomozei), am petrecut o perioadă scurtă dar frumoasă la Călărași și am reușit ceva frumos. Sperăm să reușim și la UTA același lucru la finalul acestui sezon competițional. Noi credem că suntem pregătiți și fizic și mental pentru tot”, a conchis atacantul Cipri Rus.

UTA – Dunărea Călărași se joacă mâine, de la 13:00, și se vede în direct pe Digi, Look și Telekom Sport. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante.

Arbitri: Rareș Vidican (Satu Mare) – Tunyogi Ferencz (Zalău), Răzvan Soponar (Baia Mare). Rezervă: Marius Chioran (Cluj Napoca). Observatori: Daniel Sabou (Zalău), Dan Jiga (Bistrița Năsăud).

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri