Mâine, UTA – Dunărea Călărași. Laurențiu Roșu: ”E important să câștigăm!”

/media/stiri/0/3/397/big/rosu_conferinta.jpg

UTA se întoarce mîine după-amiază în fața arădenilor și, la primul meci cu Laurențiu Roșu pe ”Motorul”, echipa roș-albă transmite că va da totul să iasă din pasa negativă din ultimele jocuri.

La rândul său, tehnicianul a subliniat importanța câștigării celor 3 puncte. ”Trebuie să lucrăm din ce în ce mai mult să ne corectăm greșelile. Am insistat pe ideea mea de joc, le-am spus băieților ce mi-ar place să văd sâmbătă. I-am văzut receptivi, concentrați, sper ca sâmbătă să obținem cele 3 puncte. Avem nevoie de ele să rămânem în partea de sus a clasamentului. E important să câștigăm”, a întărit fostul internațional, care și-a studiat adversara și își dorește s-o contracareze astfel încât UTA să-și adjudece victoria: ”I-am văzut pe cei de la Dunărea jucând, mi-am format câteva idei despre jocul lor, sperăm să fim cât mai bine pregătiți”.

UTA – Dunărea se joacă sâmbătă, de la ora 15:00. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă pe arena din Aradul Nou, acolo unde vă așteptăm în număr cât mai mare!

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion: Comunal (Uricani)

Parteneri