Mâine, UTA – Dunărea Călărași. ”Să reușim un meci bun și să câștigăm!”

/media/stiri/0/3/903/big/IMG_6421.jpg

Etapa cu numărul VIII din Liga a II-a regăsește echipa noastră în postură de gazdă pentru Dunărea Călărași. După trei reprezentații fără succes pe stadionul ”Otto Greffner”, UTA vrea să savureze prima victorie.

”Știm cu toții că ne așteaptă un meci foarte greu, întâlnim poate cea mai în formă echipă, cu patru consecutiv, poate una din cele mai bune echipe din liga a doua. Noi nu suntem în cel mai bun moment, dar sper să reușim un meci bun și să câștigăm. Avem nevoie de o victorie, de trei puncte, dar, încă o dată spun, că nu ne va fi ușor”, a punctat Adrian Falub.

Antrenorul utist s-a arătat încrezător în capacitatea echipei de a depăși momentul delicat. ”Depinde cum vom fi la ora jocului din punct de vedere mental. Am avut o săptămână în care jucătorii au fost pozitivi la ce le-am cerut, și n-a fost ceva foarte ușor, am lucrat și tactic și fizic. Sunt mulțumit de cum au răspuns”, a adăugat Falub.

UTA – Dunărea Călărași se joacă sâmbătă, 16 septembrie, ora 16:00. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu toate momentele importante ale jocului.

Arbitri: Nicolae Botaș (Timișoara) – Adrian Mărginean (Aiud), Călin Cimponeriu (Lugoj). Rezervă: Claudiu Gaitin (Ghiroda). Observatori: Vasile Marc (Cluj), Dumitru Paraschiv (Drobeta Tr. Severin).

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 24-02-2020,    Meciul urmator

VS

24-02-2020 17:30

Stadion: Municipal - Miercurea Ciuc

Parteneri