Mâine, UTA – Energeticianul. ”Să vedem unde ne situăm”

/media/stiri/0/4/370/big/44107685_10157704356028942_3074914426059489280_o.jpg

Runda cu numărul XIII din liga secundă regăsește echipa noastră în postură de gazdă pentru ACS Energeticianul. Vizitatorii vin după o schimbare recentă pe banca tehnică, ocupată acum de Bogdan Andone.

E meciul în care Ionuț Popa le-a cerut jucătorilor să demonstreze că-și merită locul pentru un viitor ce se anunță mai bun.

”Întâlnim o echipă bună, cu mulți jucători de Liga I. Își vor juca șansa la primele locuri alături de Petrolul, Cluj, Snagov, Clinceni și Chindia. Noi trebuie să vedem unde ne situăm ca valoare, ca echipă, ce pretenții putem avea pe viitor. Din păcate avem multe absențe în axul central titular. E foarte greu, va trebui să revizuiesc întreg sistemul”, a comentat antrenorul arădean, care nu poate conta sigur pe El Hasni, Stahl, Matei, Coulibaly și Enescu, în timp ce Manea și Copaci erau incerți.

”Este o perioadă grea la echipă, deși noi nu ne arătăm triști sau bucuroși. Jucătorii chiar sunt frustrați. știi că nu poți să le dai salarii lor, ci celor care au fost anul trecut, dar asta e situația. UTA are mai multe obiective: să continue competiția, să nu retrogradeze și să își facă echipă. Cei mai buni vor rămâne, o știu de la mine. Și tot de la mine știu ei că nu va mai fi așa rău la UTA. Din ambiția mea prostească, doresc un alt obiectiv după ce se stabilizează lucrurile, unul singur, cu stadion nou, echipă nouă, care să atace cu siguranță acel obiectiv propus. Trebuie să îi ambiționeze pe jucători ce le spun. După ploaie vine și soare și sunt convins că vor da totul să rămână la echipă”, a adăugat Ionuț Popa.

UTA – Eneregticianul se joacă mâine, 20 octombrie, începând cu ora 11:00. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Adrian Mărginean (Aiud), Răzvan Nistoran (Reșița). Observatori: Viorel Lolea (Reșița), Marian Salomir (Cluj Napoca).

 

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri