Mâine, UTA – Farul Constanța: ”Aștept confirmarea valorilor!”

/media/stiri/0/4/275/big/uta_farul.jpg

Primul meci pe teren propriu din stagiunea 2018-2019 regăsește echipa noastră în postura de gazdă pentru Farul Constanța. Promovată în liga secundă la sfârșitul sezonului trecut, trupa de la malul Mării vine cu moral bun la Arad, după ce a început excelent, 4-1 cu ACS Poli Timișoara.

E și prima reprezentanție a băieților lui Ionuț Popa pe modernizata arenă din Aradul Nou, iar antrenorul arădean a trasat un obiectiv clar. ”Aștept confirmarea valorilor într-un joc important”, a explicat ”Mister”, mărturisindu-și și gândurile pe teren ceva mai lung: ”UTA încearcă să facă ceva, iar eu am rămas la Arad pentru că și eu vreau să fac ceva. Nu cer termene gen doi ani, vreau cât mai repede să fac o echipă bună. Iar scopul principal este să aducem cât mai mulți oameni la stadion”.

Porțile stadionului ”Motorul” se deschid la ora 11:00, când începe vânzarea biletelor. Prețul unui tichet este 15 lei, copiii cu vârstă de până la 10 ani au intrare gratuită, în timp ce pentru elevi intrarea costă 5 lei. Tot mâine de la 11:00 se pot încă achiziționa abonamente valabile pentru campionatul 2018-2019.

UTA – Farul începe la ora 13:00 și se vede în direct pe Digi Sport 1.

Arbitri: Paul Unimătan (Zalău) – Ionuț Bobe (Videle), Doru Zamfir (Slatina). Rezervă: Marius Omuț (Satu Mare). Observatori: Radu Bitea (Oradea), Iulian Spătaru (Timișoara).

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri