Mâine, UTA - FC Brașov. ”Dacă jucăm ce ne-am propus, învingem!”

/media/stiri/0/3/599/big/rosu.jpg

Trupa arădeană revine mâine dimineață pe stadionul ”Otto Greffner” din Șiria, pentru un derby cu rezonanțe vechi. Duelul UTA – FC Brașov a fost palpitant și sezonul trecut, dar și în turul actualei stagiuni, când UTA a condus cu 2-1 până cu câteva minute înainte de sfârșitul jocului, dar avea să părăsească învinsă arena de sub Tîmpa.

Laurențiu Roșu n-a dorit să insiste asupra a ceea ce s-a întâmplat în confruntarea trecută, concentrându-se la unicul obiectiv acceptat. Antrenorul roș-albilor mizează și pe moralul bun al băieților săi, care au înscris de șase ori în ultimele două confruntări, au strâns tot atâtea puncte și n-au scos mingea din propria poartă.

”Sunt mulțumit de punctele obținute la Mioveni, erau foarte importante pentru noi, întâlneam un adversar direct în lupta pentru promovare. S-au făcut greșeli, am suferit în unele momente, am avut probleme chiar și cu unjucător în plus, dar am câștigat acolo unde Juventus și Sepsi n-au reușit. Duminică ne așteaptă un alt adversar care se luptă direct cu noi. Dacă reușim să jucăm ce ne propunem, vom avea de câștigat”, anticipează ”principalul” utist.

UTA – FC Brașov se dispută mâine dimineață, de la 11:00. Meciul se vede pe Digi Sport 1, iar aici, pe www.uta-arad.ro, dar și pe paginile noastre din rețelele de socializare, vă ținem la curent cu tot ce e important în ciocnirea cu ”stegarii”.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 26-05-2018,    Meciul urmator

VS

26-05-2018 11:00

Stadion:

Parteneri