Mâine, UTA – FC Brașov. Roli Nagy prevede un joc echilibrat

/media/stiri/0/3/122/big/roli.jpg

Play-off-ul ligii secunde începe mâine, cu UTA primind vizita echipei FC Brașov. Roland Nagy anticipa mult echilibru în această fază a competiției și a indicat aceeași stare și în confruntarea care începe la ora 12,00.

”Toată lumea a văzut Brașovul drept o echipă ce se desființa. Șansa lor este tocmai acest play-off, de a încerca o performanță fantastică pentru oraș. În general, echipele rănite au calitate. Noi am scos patru puncte cu ei, am înscris cinci goluri, ei patru. Au jucători interesanți. Fiecare joc din play-off e deschis oricărui rezultat. Cei de la Brașov au realizat ceva măreț, e șansa de a resuscita un club aproape desființat. Își vor juca șansele până la capăt”, e de părere antrenorul principal al roș-albilor, fost jucător al galben-negrilor în anii ‘90.

UTA – FC Brașov va fi transmis de Digi Sport și Dolce Sport. Ca și până acum, www.uta-arad.ro vă va ține la curent cu principalele evenimente din meci în livetextul de pe site, dar și pe paginile noastre de Facebook, Twitter și Instagram.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri