Mâine, UTA – FCM Baia Mare. ”Să câștigăm, e important pentru ce urmează!”

/media/stiri/0/3/166/big/DSC_0108-19.jpg

Fotbalul românesc a păstrat câteva zile de reculegere după tragedia dinamovistului Patrick Ekeng. Etapa programată la sfârșitul săptămânii trecute se joacă mâine, cu UTA primind vizita celor de la FCM Baia Mare.

Cu temele deja făcute, utiștii sunt pregătiți de ultima întâlnire stagională cu maramureșenii. ”Am mai jucat cu ei, știm situația lor, nu au nimic de pierdut și vin să joace. Vrem să câștigăm, e important în ce urmează. Cu toate problemele noastre de lot, suntem convinși că băieții vor da totul. Vrem să trecem peste tot ce a fost și să câștigăm”, prefațează Roli Nagy.

Rămâne valabilă brigada anunță săptămâna trecută. Arbitri: Robert Avram – Romică Bîrdeș (ambii Pitești), Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Satu Mare). Observatori: Ștefan Szilaghi (Satu Mare), Viorel Lolea (Reșița).

Pe suporterii aflați la distanță de echipă îi ținem la curent cu tot ce se întâmplă în UTA – FCM Baia Mare aici, pe site-ul nostru oficial, dar și pe paginile noastre de Facebook, Twitter și Instagram.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri