Mâine, UTA – FCM Baia Mare. ”Trei puncte pe care trebuie să ni le adjudecăm!”

/media/stiri/0/3/161/big/miron_roli_gradinariu.jpg

Ultima parte a sezonului 2015-2016, returul play-off-ului, începe mâine dimineață, cu UTA primind vizita adversarei a cărei oaspete i-a fost săptămâna trecută.

Pe arena ”Viorel Mateianu”, utiștii au luat un punct despre care spun că se poate dovedi mare atunci când se trage linia. Mâine, tabăra arădeană anunță că ia în calcul doar victoria. Ar fi prima în compania băimărenilor în actuala stagiune.

Antrenorul Roland Nagy a indicat nemulțumirile ultimelor jocuri (greșelile de arbitraj, dar și cartonașele primite cu prea multă ușurință de Strătilă), însă a apreciat capacitatea echipei de a reveni. Dincolo, Baia Mare acuză lipsa a șapte oameni, fără ca UTA să lase impresia că ar face greșeala să ia jocul ușor. ”În ciuda greutăților, cei de la FCM Baia Mare au făcut ceva împreună, au realizat parcursul împreună. Sunt chestiuni care te leagă la greu. Noi trebuie să ne vedem de joc. Și să ne agățăm acolo sus. Sunt tot trei puncte puse în joc, trebuie să ni le adjudecăm și atât”, e avancronica antrenorului principal al trupei rpș-albe.

Arbitri: Robert Avram – Romică Bîrdeș (ambii Pitești), Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Satu Mare). Observatori: Ștefan Szilaghi (Satu Mare), Viorel Lolea (Reșița).

Biletele se pun în vânzare mâine dimineață, odată cu deschiderea porților arenei ”Motorul”, 9,30. Pe suporterii aflați la distanță de echipă îi ținem la curent cu tot ce se întâmplă în UTA – FCM Baia Mare aici, pe site-ul nostru oficial, dar și pe paginile noastre de Facebook, Twitter și Instagram.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri