Mâine, UTA – Foresta: ”Meci de 6 puncte”

/media/stiri/0/4/171/big/uta_suceava.jpg

Etapa cu numărul 33 regăsește echipa noastră în postura de gazdă pentru formația moldavă Foresta Suceava. E întâlnirea prin intermediul căreia trupa roș-albă speră să facă următorul pas spre un final de de sezon linștit

”Clasamentul arată că amândouă echipele sunt în zona grea a clasamentului. E un joc important, orice meci câștigat înseamnă dublu. Avem nevoie de cel puțin 6 puncte de a ne atinge obiectivul îndrăzneț din retur, în tur știți foarte bine că a fost altceva. Sper ca jucătorii să aibă formă bună și să-și dorească să câștige. Zvonurile legate de Suceava, care spun că situația lor e delicată, nu le iau în considerare. Danezii au venit plini de bere în ei și au câștigat Campionatul European. Pentru mine fiecare joc are principiile lui, particularitățile lui, trebuie să ținem cont de adversar în măsura în care ținem, dar pentru mine cel mai important e ce pot eu să fac, ca echipă și ca jucător”, a subliniat Ionuț Popa, directorul tehnic al UTA-ei.

UTA – Foresta Suceava începe sâmbătă, 5 mai, la ora 11:00. Meciul se vede în direct  pe TV Arad, iar aici, pe www.uta-arad.ro, vă ținem la curent cu momentele importante.

Arbitri: Dorin Voina (Reșița) – Nicolae Chițoiu (Timișoara), Călin Cimponeriu (Lugoj). Rezervă: Claudiu Gaitin (Lugoj). Observatori: Romeo Malac, Zaharia Ciev (ambii Timișoara).

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 24-02-2020,    Meciul urmator

VS

24-02-2020 17:30

Stadion: Municipal - Miercurea Ciuc

Parteneri