Mâine, UTA intră în Cupa României: ”Miza de a aduce o echipă de prima ligă la Arad”

/media/stiri/0/3/373/big/stratila_codru_todea.jpg

Echipa roș-albă e obligată să treacă din mers peste eșecul de la Sfântu Gheorghe: mâine după-amiază, UTA începe Cupa României. Arădenii sunt la Timișoara, pe arena CFR, pentru confruntarea cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, gruparea din liga a III-a care, în urmă cu două sezoane, a contat un timp în lupta pentru promovare din seria Bătrânei Doamne.

”Intrăm în competiție, e o șansă pentru toți cei care fac parte din lot să-și reconfirme calitățile care i-au  fac componenți ai echipei UTA. Un antrenament foarte bun, dar cu miză importantă, aceeași care am declarat-o ca și până acum, aceea de a aduce o echipă din Liga I la Arad”, e avancronica directorului general al UTA-ei, Codru Grădinariu.  Eliminat sâmbătă, pe terenul lui Sepsi, Marius Curtuiuș își va ispăși mâine etapa de suspendare, așa că sâmbătă, contra lui Juventus, e bun de joc.

Utiștii pleacă mâine, la ora 12:00, spre Timișoara. Meciul începe la ora 14:30. Pe www.uta-arad.ro vă vom ține la curtent cu ce se întâmplă pe arena de lângă Gara Mare.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri