Mâine, UTA – Juventus. ”Trei puncte care să ne ducă la o serie bună”

/media/stiri/0/3/379/big/roli.jpg

Sâmbătă, după-amiază, de la 15:30, runda cu numărul XI își dispută unul din principalele ”capete de afiș”. UTA primește vizita liderului la zi al ligii secunde, Juventus București, care vine la Arad cu doi ex-utiști în staff-ul tehnic, Marin Barbu (director sportiv) și Daniel Oprița (antrenor), dar și cu mijlocașul Alin Ilin, component al Bătrânei Doamne în urmă cu opt ani.

”Un joc important al etapei, trei puncte înseamnă să rămânem între echipele care, încet-încet, se distanțează și fac diferența în acest campionat. Întâlnim o echipă serioasă, cu un antrenor tânăr și dornic care a jucat la UTA și știe ce e aici. Nu cred că e o întâmplare că sunt pe primul loc. Din zece etape au câștigat opt, au o singură înfrângere, la Brașov și un egal la Sfântu Gheorghe, au echilibru ca puncte și goluri marcate, doar trei primite, există un entuziasm acolo, omogenitate și au pretenții. Sunt organizați pe faza de apărare și au apetit ofensiv, iar Chipirliu e un finalizator constant”, sună descrierea adversarei UTA-ei, așa cum observat-o Roland Nagy.

”Chiar dacă vine liderul, am arătat-o și sezonul trecut, invincibilitatea noastră. Sper în trei puncte și într-o viitoare serie bună, cu o dorință de victorii”, a subliniat antrenorul principal al roș-albilor.

UTA – Juventus se joacă de la 15:30, iar aici, pe www.uta-arad.ro, vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă pe ”Motorul”.

Arbitri: Florin Marcu (Oradea) – Marius Marica (Bistrița), Marius Badea (Rm. Vâlcea). Rezervă: Dorian Barzuca (Lugoj). Observatori: Ioan Onicaș (Zalău), Valer Vancea (Oradea).

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri