Mâine, UTA – Mioveni. ”Vrem victoria!”

/media/stiri/0/3/186/big/uta.jpg

UTA se întoarce în fața propriilor suporteri la trei zile de la frumoasa victorie reușită în fața Chindiei Târgoviște. Mâine dimineață, pe arena din Aradul Nou sosește CS Mioveni, pentru un meci pe care tabăra arădeană transmite răspicat că vrea să și-l adjudece.

”După tot ce a fost frumos acum foarte puțin timp, mă refer la victoria cu Chindia, în tot ce avem noi ca și obiectiv, sunt foarte importante cele trei puncte. Întâlnim un adversar de calitate, care joacă fotbal, și nu are nimic de pierdut. Sperăm să ne fi revenit din punct de vedere al prospețimii cât mai bine, vrem victoria mâine!”, anunță antrenorul principal Roland Nagy.

Cele trei dispute de până acum au fost caracterizate de echilibru. Prima confruntare s-a jucat la Arad pe 12 septembrie și s-a încheiat la egalitate, 2-2, goluri înscrise de Vlad și Curtuiuș respectiv Ayza și Calvin. Returul de la Mioveni s-a încheiat cu succesul gazdelor, 2-0, Ayza a marcat de două ori. UTA s-a revanșat în play-off, când i-a învins pe argeșeni la ei acasă cu 2-1, Năstăsie respectiv Curtuiuș și Manea au semnat reușitele jocului disputat pe 17 aprilie. ”Meciurile au fost echilibrate între noi. Ultima impresie, i-am învins în play-off la ei acasă după ce ne-au condus 1-0, dar au experiență, și-au dorit mult mai în acest sezon, pretențiile au fost mai mari. Cum am spus, îmi doresc să fim proaspeți și să câștigăm”, a conchis Roli Nagy.

UTA – CS Mioveni începe la ora 11,00. Cu tot ce se întâmplă pe arena din Aradul Nou vă ținem la curent aici, pe site-ul oficial, plus pe paginile noastre de Facebook, Twitter și Instagram.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri