Mâine, UTA – Petrolul: ”Să jucăm bine în fața unui stadion plin!”

/media/stiri/0/4/808/big/79173640_10158923695513942_4151183992932007936_n.jpg

Ultima reprezentație a băieților noștri se desfășoară mâine, la amiază: pe arena din Aradul Nou descinde Petrolul Ploiești, pentru derby-ul etapei XXI.

”Suntem în fața unui examen important. Ne dorim foarte mult să reacționăm după meciul de la Călărași. Suntem conștienți că UTA din acel joc nu e adevărata UTA, mai multe aspecte au influențat prestația echipei în acel meci, dar nu mai e cazul să revenim asupra lor, ne concentrăm asupra a ceea ce avem de făcut duminică”, a transmis Laszlo Balint.

”Petrolul și-a anunțat de la bun început intenția de promovare și au făcut investiții importante la fiecare nivel - administrativ, bancă tehnică, lot de jucători. E evident că vor veni hotărîți să obțină cele trei puncte. E important pentru mine modul în care va reacționa echipa, modul în care ajungem la ora jocului. Cele trei puncte reprezintă principalul obiectiv, ne dorim să jucăm bine în fața unui stadion plin, iar rezultatul să vină firesc ca o consecință a evoluției noastre”, a adăugat antrenorul principal al UTA-ei.

”Un meci important pentru campionat, se întâlnesc două echipe puternice, cu loturile cele mai puternice. Sperăm și vom fi atât de motivați să  câștigăm acest meci”, a completat mijlocașul Romario Moise.

”Ne așteapă o partidă dificilă, cu un adversar bun. Sunt încrezător că vom oferi o reprezentație bună în fața propriilor suporteri și, cu siguranță, ne vom bucura la final împreună cu ei”, a punctat apărătorul Florin Ilie.

UTA – Petrolul se joacă de la ora 13:00.

Vă așteptăm la meci și vă reamintim că mergem mai departe în campania pentru ajutorul micuțului Noel. Ca atare, vă rugăm să aduceți la stadion cât mai multe capace de plastic, care vor ajuta la strângerea de fonduri pentru tratamentul lui Noel. Vom reuși împreună!

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri