Mâine, UTA – Petrolul. ”Siguranță defensivă și un nivel foarte bun”

/media/stiri/0/4/929/big/balint_buhacianu.jpg

Continuarea campionatului ligii secunde cu play-off după întreruperea din primăvară face ca UTA și Petrolul să se întâlnească pentru a treia oară în anul competițional 2019-2020. Roș-albii au avantaj moral după ce au câștigat cele două meciuri de până acum, dar antrenorul Laszlo Balint atrage atenția că e nevoie de seriozitate maximă.

”Suntem în fața unui meci ciudat, e a treia noastră întâlnire cu Petrolul, însă, cu siguranță, jocul de mâine nu va semăna cu ceea ce s-a întâmplat în sezonul întrerupt în martie. Play-off-ul e cu totul special, mai ales prin prisma încărcăturii meciurilor și prin modul de abordare de către fiecare echipă. Avem în față un adversar care, din anumite puncte de vedere, cred eu că își joacă una din ultimele șanse în acest play-off. Un adversar care a trecut printr-un meci extrem de intens emoțional, în care jucătorii lor cu experiență au făcut ca rezultatul să rămână unul egal. Trebuie să ne concentrăm foarte mult pe noi și pe ce avem de făcut ca să îndreptăm greșelile identificate în meciul cu Turris. Și noi putem considera că suntem o echipă rănită după prima etapă, dar ne-am lins rănile. Am făcut analiza de rigoare, e clar că nu ne-am ridicat la nivelul nostru, așteptat de multă lume. Băieții au înțeles foarte bine ce și unde am greșit, sper din tot sufletul ca mâine să arătăm în primul rând siguranță defensivă, ne-a lipsit, și să fim la un nivel foarte bun”, anticipează Gyuszi Balint.

Vali Buhăcianu a marcat în ambele confruntări disputate în compania galben-albaștrilor. ”Sper să urmeze și al treilea gol, deși nu asta e important, ci să ne bucurăm la sfârșit împreună, punctele puse în joc contează mai mult. Suntem conștienți că meciul e foarte important, miza e mare pentru a ne îndeplini obiectivul. Trebuie să dăm totul pentru a câștiga cele trei puncte. Presiunea ne-o dăm noi , pentru că ne dorim să fim mai buni, să ne ridicăm nivelul pentru ce urmează, pentru când ne vom îndeplini obiectivul”, a punctat atacantul utist.

UTA – Petrolul se joacă mâine, 15 iulie, de la 18:30, și se vede pe Digi, Look și Telekom Sport.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri