Mâine, UTA – Poli, în finala Cupei României. ”De ce să nu visăm și mai frumos?”

/media/stiri/0/3/190/big/G67A2257.jpg

Generația Under 19 a UTA-ei e pregătită pentru punctul culminant al sezonului: mâine, la ora 13,00, puștii lui Dan Stupar și Adi Ungur joacă finala Cupei României contra celor de la ACS Poli Timișoara. Trupa arădeană a plecat după antrenamentul de astăzi la Deva, acolo unde, pe stadionul ”Cetate”, anunță că vor trofeul!

”E frumos că am ajuns în finală, cu atât mai mult că jucăm contra lui Poli. Sperăm să iasă un meci frumos, să câștige cel mai inspirat și cel mai bun. E o oportunitate pentru copii să cucerească un trofeu, sperăm să avem și asistență, iar băieții trebuie să demonstreze că au calități reale și că pot emite pretenții la seniori într-un viitor apropiat. Am făcut o figură frumoasă până acum, copiii s-au concentrat și s-au mobilizat, dar, dacă am ajuns aici de ce să nu visăm  și mai frumos și să câștigăm trofeul? Cum am spus, să câștige cel mai bun, la sfârșitul meciului să fim noi cei care ridicăm Cupa deasupra capului!”, e avancronica lui Dan Stupar.

UTA – Poli e condus de o brigadă din Cluj Napoca: Horațiu Feșnic – Claudiu Lucaciu, Ionuț Cîmpeanu. Rezervă: Alexandru Bălan (Deva). Observator: Andrei Ioniță (București) . Vă ținem la curent cu tot ce se înâmplă în finala de mâine aici, pe www.uta-arad.ro!

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri