Mâine, UTA – Poli. ”Intrăm pe teren doar cu gândul de a câștiga!”

/media/stiri/0/4/561/big/58381718_10158220504433942_1644139894957670400_n.jpg

Puțin ne mai desparte de așteptatul joc dintre UTA și ASU Poli Timișoara, momentul care dă savoare întregului sezon fotbalistic de primăvară. Vestiarul roș-alb e conectat sută la sută la miza întâlnirii și, mâine după-amiază, își dorește o nouă mare bucurie alături de suporteri.

”Acum nu mai contează nici prime nici altceva. Denumirea clubului UTA și culorile alb și roșu formează deviza care trebuie să ne facă să uităm de tot. Va fi un meci mai greu decât cele cu Târgoviște sau Snagov, trebuie să fim liniștiți mental, pozitivi, să avem cu noi când intrăm pe teren doar gândul de a câștiga”, e mesajul staff-ului tehnic, transmis de Cristi Păcurar.

Pe lângă mai vechii accidentați, UTA nu contează pe Ivan și Matei, deveniți și ei indisponibili din motive de ordin medical, însă trupa arădeană mizează pe starea ce trebuie să anime fiecare fotbalist care intră pe teren într-un asemenea meci. ”Băieții sunt montați. Fotbaliștii sunt cei mai importanți, spunea și Coco Dumitrescu, dacă tot vorbim despre momentele mari trăite în duelurile cu Timișoara. Sută la sută am învățat din greșeli, iar la acest meci fiecare va ști ce are de făcut”, întărește Cristi Păcurar, care s-a referit și la ce se așteaptă din partea alb-violeților: ”Cosmin Petruescu e un antrenor preocupat de meserie, defensiv stă bine, conduce o echipă pragmatică, pierde greu și ia goluri goarte greu. E meritul lui. Colectiv, Poli e mai puternică decât în tur”.

UTA – ASU Poli începe la 13:30. Biletele se pun în vânzare la stadion mâine dimineață, începând cu ora 10:00. Reamintim prețurile: 25 de lei bilet adulți, 45 de lei acces trei meciuri (Poli, Aerostar, Petrolul), 5 lei bilet copii. Abonamentele emise sunt valabile necondiționat.

Pe www.uta-arad.ro, precum și pe paginile noastre de Instagram, Twitter și Facebook, vă ținem la curent cu toate momentele importante ale meciului.

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Doru Lucaciu (Cluj Napoca), Marius Bălan (Dej). Rezervă: Vlad Inoan (Florești / CJ). Observatori: Daniel Sabou (Zalău), Vasile Marc (Cluj Napoca).

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri