Mâine, UTA – Poli. ”Suntem mult mai puternici!”

/media/stiri/0/4/745/big/72428202_10158758254898942_3887039509908422656_n.jpg

Așteptat de întreaga suflare fotbalistică arădeană, UTA – Poli se joacă mâine dimineață. La antrenamentul de astăzi, galeria roș-albă a venit lângă echipă și a transmis tot sprijinul, așa că intensitatea atmosferei e ușor de intuit.

”E o onoare să participăm la un asemenea eveniment sportiv, un clasic al fotbalului din vest. Știm că e un meci special, aparte, pentru suporterii noștri, suntem responsabilizați la maxim. Dorim să valorificăm la maxim punctul de la Turris și doar cu victorie duminică putem realiza acest lucru. Chiar dacă din clasament lucrurile par dezechilibrate, sută la sută nu va fi așa pe teren. Poli în ultima lună nu a pierdut, are trei egaluri, e adevărat, dar înseamnă că e echipă echilibrată, cu strategia bine pusă la punct. Noi vrem să fim la nivel cât mai ridicat, sper să fiu inspirat la cel mai bun prim unsprezece. Vrem să dăm tot ce avem mai bun pentru ca suporterii noștri să plece mulțumiți de la stadion. Dacă UTA se exprimă la adevărata ei valoare, poate să se impună în fața oricărui adversar. Va trebui să rămânem lucizi, să nu ne pierdem capul, să jucăm fotbalul pe care am arătat că știm să îl jucăm. Cu tot respectul față de adversar, consider că UTA e superioară valoric, dar trebuie să o demonstrăm și pe teren”, e avancronica antrenorului principal Laszlo Balint, care contează din nou pe Stancu și Bustea, ambii refăcuți după accidentări.  

”Știm că ne așteaptă un meci foarte greu, nu mai contează pozițiile din clasament, chiar dacă ei și-au revenit după începutul de campionat. La astfel de meciuri vin cu dorință foarte mare. Nu mai îmi doresc să trăiesc așa un derby cum a fost cel din campionatul trecut, când am făcut un joc foarte slab, duminică va fi altceva! Vrem să ne facem fericiți toți suporterii. Știu că și la Timișoara sunt motivați față de alte meciuri, dar suntem mult mai valoroși și vom fi fericiți duminică”, a punctat apărătorul Cristi Melinte.

”E meciul mult-așteptat de tot ce ține de această echipă. Vom face tot posibul să reparăm ultimul derby de la Arad. Am avut o prestație dezastruoasă atunci, dar acum va fi altceva, suntem mult mai puternici. Tot ce ține de noi să păstrăm cele trei puncte la Arad. Toți băieții așteaptă cu nerăbdare meciul, dorim să dăm importanță punctului muncit cu atâta ardoare la Turris, iar acest lucru, așa cum a spus și Mister, putem să-l realizăm doar printr-o victorie”, a conchis căpitanul Cipri Rus.

UTA – Poli se joacă mâine, 20 octombrie, de la ora 11:00. Alături de TV Arad, vă oferim transmisia live a meciului pe canalul nostru de youtube, la link-ul https://www.youtube.com/user/fotbalclubuta

Arbitri: Rareș Vidican (Satu Mare) – Alexandru Vodă (Alba Iulia), Gero Szabo (Cluj Napoca). Rezervă: Sorin Vădana (Cluj Napoca). Observatori: Daniel Sabou (Zalău), Marian Salomir (Cluj Napoca).

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri