Mâine, UTA – Poli. ”Trebuie să câștigăm!”

/media/stiri/0/3/445/big/antr_uta_poli-4_2.jpg

Mai puțin de 24 de ore au rămas până cel mai așteptat meci al toamnei. UTA – Poli se joacă, din nou, la Arad, după o pauză de câțiva ani în care amândouă echipele au suferit transformări, dar fiecare a știut să-și păstreze spiritul.

E primul derby al vestului și pentru Laurențiu Roșu. Obișnuit cu atmosfera meciurilor tari, antrenorul utist a transmis că a înțeles importanța încleștării pentru suporterii arădeni și a decretat că UTA dorește să câștige, în primul rând, pentru cei care îi sunt alături.

Referindu-se la adversari, pe care i-a simțit asemănători cu cei de la Clinceni ca stil de joc, fostul internațional a comentat: ”Formează o echipă destul de bine organizată, cu jucători tineri. Am remarcat un fundaș dreapta care bate auturile ca și cum ar fi cornere, la mijloc au trei jucători cu mobilitate bună, ajung la finalizare, iar un atacant a înscris și cu Călărași și acasă, cu Tărlungeni, dintr-o execuție bună. Sunt convins că și ei vor dori să scoată puncte aici, dar nu trebuie să îi lăsăm. Trebuie să câștigăm meciul!”

UTA – Poli e mâine, la ora 14:00. Porțile stadionului se deschid la ora 12:30 și reamintim că meciul se dispută cu ”casa închisă”. Derby-ul e televizat de Digi Sport și Dolce Sport, iar pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă pe ”Motorul”.

Haide UTA, haide Aradul!

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 21-04-2018,    Meciul urmator

VS

21-04-2018 11:00

Stadion: ”Minerul” Motru

Parteneri