Mâine, UTA – Rapid / #ÎmpreunăVomReuși

/media/stiri/0/4/943/big/110626578_10159817985293942_8944618786330732700_o.jpg

UTA a început învingătoare penultima săptămână a lunii iulie. Luni, băieții lui Gyuszi Balint au fost pragmatici și au luptat enorm pentru o victorie la Mioveni pe care întreaga suflare roș-albă și-o dorește urmată de încă una. Victorie în fața Rapidului, mâine, înseamnă promovare matematică pentru UTA.

Antrenorul principal al roș-albilor nu s-a lăsat însă cuprins de euforia victoriei din runda trecută. ”Întâlnim un adversar foarte bun, la fel ca toate celelalte, sunt 3 puncte valoroase puse în joc. Dorim să le câștigăm, iar pentru acest lucru trebuie să fim inteligenți, echilibrați, să arătăm că am învățat din greșeli, să ne îmbunătățim calitatea jocului.  Am arătat că suntem puternici, că suntem capabili să ne adunăm în fața dificultăților. Ne așteaptă un meci dificil, nu ignorăm importanța punctelor, dacă le câștigăm pe toate, înseamnă și promovare matematică. Dar nu ne apasă, dorința noastră este să demonstrăm că în meciul din tur s-a întâmplat un accident nefericit. Legarea victoriilor ne-ar duce la îndeplinirea obiectivului”, a remarcat Laszlo Balint.

”Suntem conștienți că ne așteaptă un meci greu cu Rapid, chiar dacă ei nu sunt într-o situație foarte bună. Dar eu abia aștept meciul de duminică, ne dorim cu toții să demonstrăm că meciul din toamnă, pe care l-am pierdut la București, nu a arătat adevărata față a noastră, eram într-o situație specială. Acum, îmi doresc mult ca după acest meci să ne bucurăm de promovarea matematică!”, a punctat experimentatul Cristi Melinte.

E ultima reprezentație pe teren propriu a utiștilor în acest sezon și, din păcate, condițiile de disputare au rămas aceleași. Deși nu sunteți în tribune, dragi suporteri, vă simțim aproape și am primit toate mesajele voastre de încurajare. UTA va lupta pentru voi, știind că îi sunteți alături!

UTA Arad – Rapid București se dispută mâine, 26 iulie 2020, la ora 17:00, pe stadionul Motorul. Arbitri: Radu Petrescu (București) – Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Adrian Vornicu (Iași). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei). Observator: Dan Jiga (Bistrița).

#ÎmpreunăVomReuși

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri