Mâine, UTA – Reșița. Laurențiu Roșu: ”Să fim atenți la ce avem de făcut!”

/media/stiri/0/3/569/big/rosu.jpg

Prima săptămână a primăverii din 2017 regăsește UTA în postura de gazdă pentru Metalul Reșița. Pauza de iarnă a venit cu modificări în ambele tabere, la mai multe niveluri, iar UTA rămâne concentrată la obiectivul ei.  

Antrenorul Laurențiu Roșu indică nevoia unei alte abordări, care să șteargă orice amintire a primei etape din acest an. ”Am urmărit amicalul Reșița – Pitești, mi-am făcut o idee despre felul cum joacă adversarii noștri. Au venit jucători noi, de la Vâlcea, jucători cu experiență, care au evoluat în prima divizie, dar noi trebuie să fim atenți la ce avem de făcut, să respectăm sarcinile tactice și să abordăm altfel meciul decât la Brăila. Sper ca suporterii să ne sprijine în număr cât mai mare și să ne ajute să câștigăm. Toate meciurile din acest retur sunt importante. Ne dorim să jucăm fotbal, să creem ocazii și să nu mai comitem greșelile pe care le-am făcut”, a subliniat tehnicianul roș-albilor.

UTA – Metalul Reșița se joacă luni, de la ora 15:00. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă în meciul de la Șiria. Ne puteți urmări și pe paginile noastre de Facebook, Twitter și Instagram.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 03-08-2019,    Meciul urmator

VS

03-08-2019 11:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri