Mâine, UTA – Sepsi Sf. Gheorghe / ”Atitudine și determinare!”

Ultima reprezentație pe care UTA o oferă la Arad în sezonul regulat aduce pe Arena Francisc Neuman una din echipele constante ale Ligii I, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

”Avem în față o misiune dificilă, împotriva unei echipe care s-a eliberat de presiunea obiectivului imediat, au reușit să se califice în play-off cu două etape înaintea finalului sezonului regulat. Au demonstrat echilibru, stabilitate și forță de-a lungul întregului sezon și la nivel de club. Încercăm să ne ridicăm și noi la nivelul lor, ne dorim să putem face față unor echipe care aspiră la play-off. Pe hârtie, adversarii au prima șansă duminică, dar sper din tot sufletul să compensăm anumite diferențe prin atitudine și determinare”, e prefața făcută de antrenorul principal utist Laszlo Balint.

”Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, care se bazează foarte mult pe forță, dar eu zic că ne-am pregătit foarte bine în această perioadă. Așteptăm meciul cu nerăbdare pentru a lua toate cele trei puncte”, a punctat și Alex Albu.

Conferința de presă completă a celor doi o găsiți în video-ul din descriere.

UTA – Sepsi începe mâine, 4 aprilie 2021, de la 17:30, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Horia Mladinovici (București) – Bogdan Gheorghe (București), Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: Florin Marcu (Oradea). Observator arbitri: Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea).

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri