Mâine, UTA - Șoimii Pîncota. ”Victorie de moral pentru săptămâna viitoare”

/media/stiri/0/3/349/big/uta_conferinta.jpg

Echipa roș-albă revine pe arena din Aradul Nou pentru etapa a VII-a a ligii secunde. UTA e față în față cu Șoimii Pîncota, fosta grupare a Podgoriei arădene care încă n-a depășit incertitudinea de la începutul verii.

Pare să se pună doar problema scorului, dar utiștii transmit însă că-și iau în serios adversarii. ”Sunt multe necunoscute, dar ei și-au câștigat dreptul sportiv de a fi în liga a doua, i-am și felicitat la sfârșitul sezonului trecut. Nu îmi plac jocurile despre care se întreabă doar cât va fi scorul, până nu rezolvi situația și nu liniștești lucrurile, nu e nimic rezolvat. Trebuie să rămânem concentrați, indiferent de adversar. Fotbalul îți dă șansa să îți refaci moralul și să câștigi puncte. Dorim să avem și realizări pentru un moral bun săptămâna viitoare, când ne așteaptă două jocuri, la Luceafărul și acasă, contra CS Afumați”, a punctat antrenorul Roland Nagy, regretând încă tot ce s-a întâmplat la Brașov.

Pe linie cu antrenorul a fost și golgeterul sezonului trecut, Marius Curtuiuș. ”Îi tratăm cu respect pe cei de la Șoimii Pîncota, preferăm să spunem după meci că a fost ușor. Trebuie să dăm toți sută la sută, pentru că avem exemplul meciurilor cu Reșița, nu a fost ce ne-am dorit nici în acest an, nici returul trecut”, a menționat fotbalistul care a înscris de două ori pentru UTA în acest sezon.

O veste bună din partea lui Norbert Polgar: apărătorul e refăcut după lungă perioada în care a stat pe margine datorită accidentării și ar putea bifa primele minute oficiale.

UTA - Șoimii Pîncota se joacă mâine dimineață, de la ora 11:00. Ca și până acum, pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă pe arena ”Motorul”.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri