Mâine, UTA – Sportul Snagov. ”Să avem inimă!”

/media/stiri/0/4/515/big/uta_snagov.jpg

Liga secundă ajunge la etapa cu numărul XXVII. Într-un moment delicat, după două înfrângeri la rând, echipa noastră primește vizita uneia din cele mai în formă trupe ale momentului, Sportul Snagov.

”Snagovul e una din cele cinci formații care pot face pasul spre Liga I. Sunt pe primul loc înaintea etapei, la momentul actual au cele mai mari șanse de promovoare. Vom fi față în față cu o echipă reactivă, care, în opinia mea, aliniază cel mai bun cuplu de fundași centrali din liga a doua, iar jucătorii ofensivi – ca Ioniță ori Huiban - au viteză”, e caracterizarea succintă făcută Sportului de Cristi Păcurar.

Tabăra roș-albă e conștientă că a rămas datoare suporterilor, însă confruntarea de mâine e privită drept un moment zero. ”Trebuie să uităm de tot ce a fost până acum. Avem aproape trei luni împreună în această formulă, 80 la sută din meciuri le-am jucat în aceeași formație. Suporterul arădean își dorește ca UTA să iasă tot timpul învingătoare, așa că trebuie să fim foarte hotărâți, montați, să avem inimă în adevăratul sens al cuvântului!”, a anunțat Păcurar.

UTA – Sportul Snagov începe la ora 13:00. Pe www.uta-arad.ro, precum și pe paginile noastre de Instagram, Facebook și Twitter vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri