Mâine, UTA – Sportul Snagov. ”Strângem rândurile și ne reașezăm pe drumul cel bun”

/media/stiri/0/4/672/big/69262524_10158595686258942_400910638458601472_n.jpg

Șirul de trei victorii roș-albe a fost întrerupt sâmbăta trecută, dar, mâine dimineață, UTA e gata să dea uitării meciul cu Ripensia. Sportul Snagov, echipă pe care Laszlo Balint o ridica până în vârful ligii secunde iarna trecută, descinde la Arad pentru meciul din etapa a V-a din postură de ”lanternă roșie”. Antrenorul UTA-ei spune însă că băieții săi tratează meciul cu seriozitate.

”Calculul hârtiei indică superioritate de partea noastră, dar noi știm că trebuie să reacționăm după înfrângerea din etapa trecută, de aceea avem parte de un meci complicat. Avem nevoie de atac pozițional mult mai consistent, de moblitate, să ne creem ocazii, de concentrare la finalizare, iar calitatea să iasă la suprafață. Am mare încredere în băieți după discuțiile individuale și de grup purtate de-a lungul săptămânii, ei sunt conștienți că ce s-a întâmplat la Ripensia a fost o întâmplare nefericită. Vrem să ne reașezăm pe drumul cel bun chiar de sâmbătă, când sunt convins că echipa va arăta altfel ca atitudine și exprimare pe teren”, a punctat Gyuszi Balint.

”Ne așteaptă meci greu, ca orice meci după care vine după o înfrângere. Îmi doresc ca noi toți să ne mobilizăm cât mai bine și să punem în practică tot ce lucrăm la antrenament. Am încredere că strângem rândurile și trecem de întâmplarea negativă de săptămâna trecută”, a transmis Romario Moise, cel mai proaspăt utist. ”Adversarul va fi incomod, chiar dacă acum e pe ultima poziție, iarna trecută lupta la promovare. Noi să dăm sută la sută, să fim concentrați, iar la final va veni victoria”, a completat apărătorul Alin Șeroni.

UTA – Snagov se joacă mâine, 31 august, de la ora 11:00. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Arbitri: Cristian Codrea (Baia Mare) – Mihai Ionescu, Gheorghiță Bălan (ambii Pitești) . Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare). Observatori: Radu Bitea (Oradea), Ștefan Silaghi (Satu Mare).

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri