Mâine, UTA – Sportul Snagov. ”Vrem să oferim un fotbal frumos”

/media/stiri/0/4/132/big/uta_snagov.jpg

Echipa noastră se întoarce pe arena ”Otto Greffner” mâine dimineață, când, începând cu ora 11:00, întâlnește Sportul Snagov. Adversara utiștilor vine la Șiria după ce a învins, joi, Dacia Unirea Brăila cu 3-1, într-un meci restanță al etapei XXVI.

Cristian Todea a radiografiat echipa lui Valeriu Răchită, fostul fotbalist de la Steaua și Petrolul Ploiești în anii ’90. ”În lotul lor sunt fotbaliști care au jucat și în Liga I, dar și câțiva tineri care joacă meci de meci, cam de aceeași vârstă cu ai noștri. Au apărare bună, a patra sau a cincea din liga secundă din punct de vedere al golurilor primite. În special acasă au avut rezultate mai bune. Sunt o echipă bună și echilibrată, iar pe bancă e antrenor cu experiență, care îi pune bine în teren”, a remarcat Todea, nominalizându-i pe Șerban, Ferfelea, Radu, Huiban sau Buștea printre oamenii cu calitate ai Sportului.

”Nu ne mai gândim dacă suntem favoriți sau nu. Am pornit favoriți și la promovare, dar lucrurile nu au mers cum am dorit. Luăm fiecare meci în parte și ne dorim să nu mai pierdem nimic până la sfârșitul campionatului. Oamenii din tribună cu siguranță își doresc un fotbal frumos, care să le dea satisfacția că au venit la teren. Ne dorim și noi la fel, pentru etapele care au mai rămas de jucat”, a adăugat antrenorul principal al UTA-ei.

Cu momentele importante ale meciului UTA – Sportul Snagov vă ținem la curent pe www.uta-arad.ro. Meciul se vede în direct pe TV Arad (inclusiv online, la www.tv-arad.ro și pe pagina de Facebook).

Galerie foto

Ultimele stiri

12:30, 27-10-2019,    Meciul urmator

VS

27-10-2019 12:30

Stadion: ”Mircea Chivu”

Parteneri