Mâine, UTA - Știința Miroslava. ”Să înscriem cât mai repede!”

/media/stiri/0/3/948/big/todea.jpg

Etapa cu numărul XIII din eșalonul secund regăsește UTA pe stadionul ”Otto Greffner” în postura de gazdă pentru echipa moldavă Știința Miroslava.

Tabăra roș-albă e așteptată să-și refacă încrederea pierdută și mâine e prima ocazie. ”Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă aflată în revenire de formă. Am văzut imagini de la meciul lor cu Satu Mare, au schimbat antrenorul și au avut o atitudine destul de bună față de meciul pierdut cu Călărași. Cel mai mult și cel mai mult contează cum vom fi la ora jocului. Cu siguranță adversarii vor veni să facă ce au făcut celelalte echipe care au venit la noi – să se apere și să dea totul. Va trebui să avem răbdarea să îi desfacem și să înscriem cât mai repede. Dacă reușim, jocul va fi în favoarea noastră”, a indicat antrenorul utist Cristian Todea.

Lipsește Marius Curtuiuș, suspendat trei etape după eliminarea de la Timișoara, iar Alin Cârstocea s-a confruntat cu o problemă la inghinali, fiind incert.

UTA - Știința Miroslava se joacă sâmbătă, de la ora 11:00. Pe www.uta-arad.ro și pe paginile noastre din rețelele de socializare vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Galerie foto

Ultimele stiri

07:30, 16-10-2019,    Meciul urmator

VS

16-10-2019 19:30

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele)

Parteneri