Mâine, UTA – Suceava. Gândul la o iarnă pe loc promovabil

/media/stiri/0/3/488/big/conferinta.jpg

Ultima apariție a roș-albilor în fața suporterilor în Arad aduce pe ”Motorul” echipa Foresta Suceava. Un șir de șase victorii între care s-a strecurat și un egal a readus UTA în cărțile promovării, iar jocul de mâine o poate urca pe poziția secundă, direct promovabilă pe prima scenă.

Antrenorul Laurențiu Roșu și colaboratorii săi i-au studiat pe adversarii arădenilor și speră că le-au depistat punctele de care UTA poate profita. ”Întâlnim o echipă destul de periculoasă, chiar dacă le-au plecat doi jucători (Matei și Avram). Au în componență oameni valoroși, buni la faze fixe și doi fundași centrali care dau siguranță. Acumulează mulți jucători în jurul mingii, încearcă să pună presiune recuperând în părțile laterale. Au și ei punctele lor slabe, cu Călărași au primit gol din fază fixă, vom vedea ce se va întâmpla duminică. Vom fi față în față cu o echipă care în ultimele luni a stat în partea de sus a clasamentului, nu vom avea un meci ușor, va fi nevoie să ne facem treaba cât mai bine pe teren. Jucătorii trebuie să fie concentrați. Venim după o serie de trei victorii, ar fi extraordinar să încheiem anul cu o nouă victorie”, a prefațat Roșu disputa care începe la ora 11:00.

Lipsește, din trupa arădeană, atacantul Marius Curtuiuș, dar revin Strătilă și Burlă. În tur, la Suceava, UTA se impunea cu 2-0, grație reușitelor lui Dennis Man și Adrian Petre.

Meciul se vede pe Digi și Dolce, iar aici, pe www.uta-arad.ro, vă ținem și noi la curent cu tot ce se întâmplă pe ”Motorul”.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri