Mâine, UTA – Turris : ”Încrederea vine de la băieți / Să păstrăm punctele la Arad!”

/media/stiri/0/4/920/big/IMG_20200708_131024.jpg

Din 29 februarie, zi în care UTA a apărut pentru prima și ultima dată în fața suporterilor arădeni în 2020, timpul a trecut greu. Mâine, băieții noștri reiau, în sfârșit!, cursa pentru promovare. De la ora 17:30, pe ”Motorul” descinde Turris-ul lui Erik Lincar, care a început play-off-ul cu o remiză în compania Argeșului.  

”Suntem în fața unei competiții blitz, îmi doresc să ieșim câștigători. Echipele au resimțit lipsa competiției în ultimele patru luni, dar încrederea pe care o simt eu vine de la băieți. Au fost motivați și receptivi la tot ce am pregătit. Au tonus fizic și mai ales mental, rămân la părere că al doilea aspect va fi elementul cheie în marea majoritate a meciurilor. Cred și sper că am reușit să implementez o mentalitate sănătoasă în vestiar, care să ne permită să ne concentrăm strict pe ce avem noi de făcut, să progresăm și să sperăm la obținerea de rezultate bune. Adversarii au început foarte bine sezonul, au fost și lideri câteva etape. Plecarea lui Erik Lincar a destabilizat puțin liniștea, dar revenirea lui a adus stabilitatea de care aveau nevoie”, a analizat antrenorul Laszlo Balint.

”Suntem în fața unui meci foarte important, întâlnim o echipă puternică, agresivă, pe care am văzut-o în prima etapă. Suntem cu temele făcute, nerăbdători și pregătiți să începem play-off-ul. Am rămas concentrați la antrenamente și avem încredere că ne vom îndeplini obiectivul. Vrem să ținem punctele la Arad!”, a transmis căpitanul Cipri Rus.

”Trebuie să demonstrăm în aceste cinci meciuri că suntem capabili să obținem această promovare și să transformăm anul 2020 într-unul care să conteze cu adevărat în istoria clubului UTA”, a conchis Gyuszi Balint.

UTA – Turris se dispută mâine, 9 iulie, de la 17:30, fără spectatori, conform protocolului provocat de pandemia Covid-19. Meciul se vede pe Digi Sport, Look și Telekom Sport.

Arbitri: Marian Barbu (Făgăraș) – Dragoș Iliescu (Craiova), Alexandru Vodă (Alba Iulia). Rezervă: Viorel Flueran (Craiova). Observatori: Radu Bitea (Oradea), Dan Monea (Aiud).

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri