Mâine, Vâlcea – UTA. Aradul contra unei echipe ”care încearcă să construiască și să atace prin pase”

/media/stiri/0/3/478/big/rosu.jpg

Echipa arădeană a plecat astăzi spre Vâlcea, după antrenamentul de dimineață și după masa de prânz. UTA petrece noaptea la hotelul Sofianu.

CSM Râmnicu Vâlcea – UTA se joacă mâine, de la ora 12:00. Antrenorul Laurențiu Roșu, care a anunțat că vrea să scoată maxim din ultimele două confruntări ale anului, a vorbit despre adversarul de mâine: ”Nu cred că va reveni Costea, l-am văzut când a făcut ruptură în meciul de la Călărași, în rest îl au pe Dina în atac, Stana, pe care îl știți de la Ceahlăul, un mijlocaș tehnic, Munteanu, din Arad, fundaș central cu experiență. Vâlcea e o echipă care încearcă să joace fotbal, Jerry Gane, pe unde a antrenat, a încercat să construiască și să atace prin pase. Am înțeles că terenul destul e OK față de terenurile pe care le-am avut până acum. Cred că Vâlcea ar putea  să fie mai sus în clasament, unele meciuri le-a pierdut la limită și are un lot destul de bun de jucători în comparație cu echipele din partea de jos”.

Meciul se vede pe Digi și Dolce Sport, iar aici, pe www.uta-arad.ro, vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă la Vâlcea.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:00, 24-04-2018,    Meciul urmator

VS

24-04-2018 17:00

Stadion: ”Otto Greffner” Șiria

Parteneri