Mama Mia Becicherecu Mic – UTA II 0-2

/media/stiri/0/3/720/big/IMG_2887.jpg

UTA II a reușit să câștige ieri, în deplasare, partida contra celor de la Mama Mia Becicherecul Mic. ”Vecini” în clasament, arădenii au fost mai prezenți în jos și au avut meciul la discreția lor, deschizând scorul rapid, încă din minutul 10, prin Covaci. Până la pauză, Vlad Michel a reușit să mărească avantajul, marcând pentru 2-0 în minutul 31. Tabela nu a mai suferit modificări și UTA s-a întors cu toate punctele la Arad și a scăpat de ultima poziție din clasamentul Ligii a III-a.

”Deși ne așteptam să fie o partidă grea, meciul a fost la discreția noastră. Ne-am pregătit psihic bine, deoarece trebuia să arătăm că locul din clasament nu reflectă realitatea. Chiar dacă am trecut peste ei acum, noi ne-am dorit foarte mult să nu ajungem la retrogradare. Având în vedere că juniorii au fost angrenați în mai multe competiții, probabil nu am fost omogeni și a fost mai greu pentru noi. Sunt sigur că valoarea noastră nu e cea pe care o reflectă acum clasamentul”, a declarat Vlad Michel, care, după succesul de ieri, așteaptă ca prima echipă să pună cireașa pe tort pe Bega: ”Mâine, la Timișoara este un meci foarte important. Sunt sigur că băieții vor da totul și se vor întoarce cu cele trei puncte”.

UTA II: Barna – Zdrențan, Savin, Coadă, Curta – Dobrean, A. Bodri – Ghergar, Prună, Vlad – Covaci.  Au mai jucat: Dan, Laza, Vasiu

 

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri