Marian Pleașcă e jucătorul UTA-ei!

/media/stiri/0/4/982/big/IMG_20200825_195046.jpg

Conducerea clubului a ajuns, astăzi, la un acord cu apărătorul de bandă dreaptă Marian Pleașcă. Fotbalistul născut pe 6 februarie 1992 a devenit jucătorul UTA-ei. ”Am reușit să convingem să vină la Arad un jucător important la nivelul primei Ligi din România, care a debutat inclusiv la echipa națională a României (n.n. într-un meci cu Belgia disputat în 2011)”, l-a prezentat Bogdan Apostu, intermediarul transferului. 

Marian Pleașcă a crescut și s-a afirmat la Pandurii Târgu Jiu, cu echipa din orașul lui Brâncuși cunoscând bucuria titlului de vicecampion în 2012-2013. A jucat și în Europa League cu trupa gorjeană, apoi a făcut saltul la FCSB, cu care, de asemenea, a fost de două ori vicecampion și a respirat aer european. După un intermezzo la FC Voluntari, a devenit jucătorul celor de la Gaz Metan Mediaș, cea mai recentă bornă fotbalistică a sa. 

”Mă bucur foarte mult că am ajuns la un club cu tradiție precum UTA, un club mare în campionatul nostru, cu niște suporteri fantastici. Băieții m-au primit foarte bine. Am văzut meciul UTA-ei de la Constanța, chiar avem o echipă foarte bună, sper să ne clasăm cât mai sus”, a punctat cel mai proaspăt echipier al UTA-ei.

”Marian este genul de jucător care se pliază pe strategia aplicată în această scurtă perioadă de trecere de la Liga II la Liga I. Am căutat jucători cu experiență și calitate, care să se integreze în spiritul din vestiar. Cred că s-a văzut acest lucru din prima etapă, când am compensat multe lipsuri cu atitudinea jucătorilor. Sunt convins că și Marian se va integra în acest spirit, dar și în ceea ce privește cerințele noastre tehnico-tactice. E important că reușim să căpătăm consistență și în ceea ce privește soluțiile pentru postul de fundaș dreapta, unde am avut anumite probleme”, a conchis antrenorul Laszlo Balint

Bun venit la UTA!

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri