Marius Curtuiuș: ”Calificarea în play-off ne-a dat energie!”

/media/stiri/0/3/111/big/curtuius.jpg

Golul de la Pîncota a fost cel de-al zecelea stagional pentru Marius Curtuiuș, cel mai bun marcator al UTA-ei în acest sezon. Atacantul utist s-a declarat fericit că roș-albii și-au îndeplinit obiectivul calificării în play-off și a mărturisit că vestiarul își dorește mai mult.

”E o ușurare că am reușit să atingem play-off-ul, am primit o anumită energie, iar acum ne concetrăm pe următoarele obiective. Vrem cât mai multe puncte în play-off. Toată lumea spune că UTA obligă, vrem să fim pe primele locuri. Suntem într-o formă bună, avem toate drepturile să sperăm că vom fi acolo sus”, a spus fotbalistul născut pe 13 august 1988.

Marius Curtuiuș a prefațat astfel confruntarea cu Unirea Tărlungeni, care se dispută sâmbătă dimineață, de la 11,00: ”Ne așteaptă un meci greu cu Tărlungeniul, o echipă destul de bună. Au reușit rezultate bune în compania unor echipe din prima parte, cu Mediaș și chiar cu noi. Se apără bine, dar sperăm să înscriem și să obținem cele 3 puncte care să ne ajute ca în play-off să fim cât mai sus”.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri