Marius Curtuiuș: ”Victoria ne-a redat încrederea și optimismul”

/media/stiri/0/3/405/big/curtuius.jpg

Cu gol și pasă decisivă, Marius Curtuiuș a fost determinant pentru victoria UTA-ei în confruntarea de săptămâna trecută, contra Dunării Călărași. Golgeter al arădenilor sezonul trecut, atacantul a ajuns la cota 5 în actuala stagiune.

Experimentatul fotbalist indică o creștere în moralul trupei arădene, care abordează cu încredere etapa de la sfârșitul săptămânii. ”Venim după un meci câștigat, care ne-a redat încrederea și optimismul. Cei de la Tărlungeni au avut și ieri meci în Cupă, cred că va trebui să stăm mai bine fizic, în primul rând. Au o serie de meciuri în care n-au câștigat, iar ieri au pierdut la o diferență destul de mare. Noi mergem să câștigăm și să ducem toate cele 3 puncte la Arad”, a subliniat Curtuiuș.

Legat de prestațiile sale din acest sezon, fotbalistul aflat de un an și jumătate la Arad a comentat: ”Mă concentrez să dau sută la sută în fiecare meci și cred că asta se vede în ceea ce fac. Nu cred că un atacant trebuie să marcheze întotdeauna, eu de exemplu am, în 13 meciuri, 5 pase de gol. Cred că într-un an și jumătate nu au fost meciuri în care am jucat cu jumătate de măsură, indiferent că am avut sau nu am avut rezervă”.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 26-05-2018,    Meciul urmator

VS

26-05-2018 11:00

Stadion:

Parteneri