Maxximus 1607, partener pentru nota de eleganță a Bătrânei Doamne

/media/stiri/0/5/32/big/maxximus.jpg

Conducerea clubului UTA are bucuria să anunțe oficializarea colaborării cu firma Maxximus 1607, care a devenit sponsorul vestimentar al Bătrânei Doamne. 

Dorin Stana, directorul sportiv al UTA-ei, l-a prezentat astăzi pe Andrei Bodea, patronul Maxximus 1607, care a transmis un mesaj de suflet la anunțarea publică a parteneriatului: 

”Doresc să mulțumesc domnului Meszar, domnilor Gyuszi Balint, Dorin Stana și întregului staff pentru onoarea care mi-a fost acordată de a fi alături de un simbol atât de important al Aradului precum echipa UTA. 

Arădean fiind, am dorit să mă implic în sprijinirea acestui brand de o valoare națională numit UTA. 

Magazinele Maxximus 1607 sunt cunoscute ca un brand dedicat stilului vestimentar masculin, prezente în principalele centre comerciale de tip mall din Arad, Oradea, Deva, Timișoara și Zalău, iar acum suntem mândri să fim primul partener specializat în domeniul vestimentar al clubului UTA în cei 75 de ani de la înființarea acestuia. 

Vreau să mulțumesc tuturor clienților, colaboratorilor și întregii echipe Maxximus 1607, cărora le sunt recunoscător pentru atașamentul lor. 

Susținem UTA și știm că uniți vom ajunge departe!

UTA! ARAD! VICTORIE!”

În Arad, îi găsiți pe prietenii noștri de la Maxximus 1607 la etajul 1 din incinta Atrium Mall. Vă invităm să îi vizitați și online, la adresa www.maxximus.ro
 

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri