Meciuri nebune pentru juniorii UTA-ei

/media/stiri/0/4/529/big/IMG_9995.jpg

Juniorii mari ai UTA-ei au întâlnit astăzi, în deplasare, echipele Universității Craiova, participante în Campionatul Elite U17 și U19.

UTA U19 a disputat prima partidă, de la ora 12. Meciul a început foarte bine pentru elevii conduși de Adi Ungur. În minutul 15 Nistor este faultat în suprafața de pedeapsă, iar Isac înscrie. Gazdele revin repede, 1-1, dar Merian o readuce pe UTA în avantaj, din pasa lui Truță, după o posesie prelungită. Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize Merian bate bine un corner, iar Oroian pune latul pentru 1-3.

În partea a doua, minutul 50, avea să se întâmple o fază bizară. UTA primește lovitură de pedeapsă, din care și marchează. Centralul fluieră indirectă pentru gazde, ca mai apoi să-i arate al doilea galben lui Rădulescu pentru o presupusă intrare în careu. Cu toate că au jucat cu un om în minus, arădenii au continuat să domine partida, irosind mai multe ocazii de a marca. În minutul 80, în urma unor discuții mai aprinse cu arbitrul, Merian vede cartonașul roșu. Gazdele, cu doi oameni în plus, prind curaj și reduc din diferență în minutul 87. Egalarea vine în minutul 90, dintr-un penalty acordat de Zamfir. În minutele de prelungire craiovenii marchează golul victoriei, cu un șut plouat de la 20 de metri.

UTA U19: Zamfir - Haloș, Salca, Pascu, I. Gavrilă, Rădulescu, Isac, Truță, Oroian, Merian, Nistor.
Rezerve: Manea - Ursoi, Onișor, Borcea.
Au marcat: Isac, Merian, Oroian.

***

Imediat după, s-a dat startul celei de-a doua partide, protagoniști fiind elevii lui Mircea Aslău și Mihai Petcuț, de la U17. Contrar distanței din clasament, prima repriză a fost una foarte echilibrată, craiovenii intrând la pauză cu un avantaj minim, 2-1. Pentru UTA a marcat Cristi Moldovan.

Partea a doua a fost un joc de urmărire, cu juniorii arădeni încercând restabilirea egalității. Uzum reduce din diferență pentru 3-2, iar la 4-2 pentru gazde, UTA U17 a ratat bune ocazii de a marca. În minutul 87 Nădăban a fost eliminat, iar de aici partida a luat o turnură nedreaptă, gazdele marcând de patru ori.

UTA U17: - Măcean, Palea, Găină, Nădăban, Turc, Merca, Mercioiu, C. Moldovan, Gădărici, Rotea, Aslău.
Rezerve: Manea, Cleuță, B. Moldovan, Uzum, Pană.
Au marcat: C. Moldovan, Uzum.

Etapa viitoare, peste o săptămână, ambele echipe primesc vizita celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

***

UTA II

În Liga a 4-a, copiii lui Sandu Gaica au avut meci în deplasare, la Păuliș. Utiștii au început bine partida, iar în minutul 23 conduceau prin golul lui Răzban. Gazdele reușesc să restabilească egalitatea în minutul 38. După cinci 4 minute UTA primește un penalty, dar Gavrilă nu reușește să marcheze. Sorții nu mai surâd, iar cei de la Păulișana preiau conducerea, din penalty, în minutul 45. La revenirea de la vestiare gazdele au mai marcat un gol în minutul 58, scorul final fiind 3-1.

UTA II: Opric - Tambor (Rigo), Cocriș, Pătlăgică, Mohaci, Sfîrlea, Petcuț, Gavrilă, Răzban, Andrieș (Maxim), Jula.
A marcat: Răzban (23).

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri