Medalie de bronz pentru UTA 2009 la Cupa de Crăciun

/media/stiri/0/4/432/big/2009_UTA_ARAD_-_loc_3.jpg

Generația pregătită de Alexandru Nistor și Norbert Polgar a câștigat medalia de bronz la Cupa de Crăciun 2018, turneul organizat de Atletico Arad în perioada sărbătorilor de iarnă începând cu anul 2002.

Utiștii au fost cei mai buni în grupa lor, pe care au câștigat-o cu 7 puncte (3-0 cu Academia Brosovszky, 2-0 cu VHP Pădureni și 0-0 cu Hajduk Kula). Finala s-a disputat în sistem turneu, între primele clasate din cele trei grupe ale categoriei 2009. Roș-albii au fost învinși la limită, 0-1, de CSS Arad (câștigătoarea competiției) respectiv de sârbii de la Polet Dorcol.

Medaliații cu bronz – distincțiile le-au oferit Albert Stahl, mijlocașul primei echipe de la UTA, și Bogdan Oneț, președintele clubului Atletico - sunt Alex Rametea, Timotei Vârvoreanu, Ianis Drăgușin, Luca Dehelean, Roland Sabău, Denis Ile, David Burta, Cristian Sfărăilă, Albert Tomoioagă, Raul Vârciu, Lucas Zachar, Vlad Rametea, David Boka, Elias Oprea-Pelău, Răzvan Cioară, Petrică Orodan, Denis Pop, Rareș Aslău, Matei Brad.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri