Mîine, Ripensia – UTA. Cristi Todea: ”Vrem o prestație și un rezultat care să ne dea încredere”

/media/stiri/0/3/974/big/hlistei.jpg

Miercuri seară, reflectoarele stadionului timișorean ”Dan Păltinișanu” se aprind pentru duelul a două vechi campioane ale României. UTA o vizitează pe Ripensia pentru un joc cu ocazia căruia speră să-și găsească așteptata cadență.

”Pentru noi este un prilej să ne refacem cât mai repede imaginea după ultimul meci de acasă. Vrem să oferim o prestație bună și un rezultat care să ne dea încredere pentru următoarele meciuri. Jucăm la Timișoara, rivalitatea există chiar dacă nu e la aceeași intensitate ca la un meci cu Poli. Cred că băieții vor simți meciul din acest punct de vedere, va fi un aspect suficient de motivant”, a punctat Cristian Todea.

”Cu siguranță se întâlnesc două echipe cu tradiție, care se potlăuda cu trecutul lor. Acum, pentru noi cel mai important e prezentul, ce va fi mâine pe teren. Sunt două echipe care pot oferi un joc frumos și interesant, sperăm noi peste nivelul ligii a doua. La sfârșit, ne dorim să fim noi câștigătorii”, a adăugat antrenorul principal al roș-albilor, indicând și ce a remarcat la trupa roș-galbenă:  ”Ripensia joacă fotbal, încearcă o posesie bună, are mulți jucători care se știu bine, joacă de ceva timp împreună și au avut rezultate bune. Ripensia e o echipă omogenă și interesantă”.

Alex Manea și Daniel Florea sunt indisponibilii UTA-ei pentru jocul de mâine, joc a cărui importanță a subliniat-o, încă o dată, Cristi Todea: ”Ar fi foarte importantă victoria pentru noi, mai ales având în vedere și ultimul meci. Din nou am revenit după ce am fost conduși. N-am reușit să evităm înfrângerea, dar jucătorii noștri au dorit să demonstreze că valoarea lor e alta. Pentru ce urmează, și clasament și moral, repet, o victorie ar fi foarte importantă”.

Ripensia – UTA se joacă de la ora 19:00 și se vede în direct pe Digi Sport. Aici, pe www.uta-arad.ro, vă ținem la curent cu toate momentele importante ale meciului.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:30, 24-11-2019,    Meciul urmator

VS

24-11-2019 11:30

Stadion: "Motorul"

Parteneri