Noile achiziții, la cuvânt

/media/stiri/0/3/291/big/andor_david.jpg

Cristian Andor și Alexandru David sunt cei doi fotbaliști intrați în echipa roș-albă în această vară. Andor a debutat, etapa trecută, în vreme ce David se anunță variantă viabilă pentru flancul drept al defensivei.

”Am venit să dau tot ce pot la UTA. Știam ce forță are echipa după ce am văzut-o campionatul trecut și la baraje, îmi doresc să promovăm și cred că asta vrea toată lumea. Îmi doresc să joc din ce în ce mai bine, îmi fac treaba atunci când joc pe orice post aș fi folosit”, spune Andor, care poate juca atât pe stânga cât și în centrul liniei de mijloc.

”Am ales UTA pentru tradiție, pentru istorie, pentru tot ce s-a realizat anul trecut aici. Personal, îmi doresc să promovăm”, l-a completat David, care ar putea debuta sâmbătă, la Suceava.

Trecutul recent al celor doi include echipa FC Brașov, acolo unde antrenorul Roland Nagy a jucat în urmă cu mai bine de douăzeci de ani. ”Amândoi au calitate. Brașovul e a doua casă a mea, referințele au fost bune, așa că lucrurile au devenit foarte simple în ceea ce-i privește. Suntem într-un nou punct zero, în care ne dorim cu toții mult mai mult”, a comentat ”principalul” utist.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 21-04-2018,    Meciul urmator

VS

21-04-2018 11:00

Stadion: ”Minerul” Motru

Parteneri