Numărătoarea inversă e aproape gata. Todea: ”Noi suntem principalii actori, vrem scenariul perfect!”

/media/stiri/0/3/198/big/todea.jpg

Mai puțin de două zile au rămas până la punctul culminant al sezonului. Sâmbătă dimineață, play-off-ul seriei a II-a se sfârșește cu o rundă în care se decide totul. Pentru UTA, lucrurile sunt clare, roș-albii știu că au doar varianta victoriei pe terenul Brașovului. Trei puncte le certifică arădenilor locul de baraj, dar varianta visată ar fi un succes la poalele Tâmpei coroborată cu o victorie a Mioveniului contra celor de la Gaz Metan Mediaș.

Utiștii rămân pragmatici și se concentrează la ce au de făcut. ”Am înțeles că a plecat și Coman de la Brașov, un jucător important pentru ei, dar noi suntem principalii actori, va trebui să facem un scenariu perfect, ca să reușim să obținem victoria”, a subliniat antrenorul secund Cristi Todea. ”De ce să nu ne gândim că putem termina pe primul loc? Toate meciurile se vor juca! Cei de la Brașov dau niște declarații foarte optimiste, încearcă să lase o ultimă impresie bună. E ultimul meci acasă, poate ultimul din istorie, am înțeles că falimentul e tot mai aproape. Dacă vom fi conectați la meci, vom reuși să câștigăm”, a adăugat fostul mijlocaș.

Dacă pentru Cătălin Hlistei sezonul e încheiat, o veste bună vine de la Richard Filaret. Apărătorul e refăcut după accidentarea suferită la Baia Mare, s-a antrenat normal și e la dispoziția antrenorilor pentru Brașov. Polgar e incert, în urma unei probleme la călcâi, dar se speră în recuperarea lui. Lotul pentru Brașov se hotărăște după antrenamentul de mâine dimineață.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri