”O generație incredibilă, pe care ne bazăm!”

/media/stiri/0/3/197/big/mara.jpg

În timp ce atenția e îndreptată spre meciul de foc de la Brașov, UTA își acordă câteva clipe să savureze superbul succes de la Deva, când echipa de juniori Under 19 a cucerut prima ediție a Cupei României – Liga Elitelor.

”E o generație incredibilă, pe care ne bazăm și noi. Se cuvinte să-i amintim și pe antrenorii care au contribuit la formarea acestor băieți, de la Marius Demian, Francisc Tisza și Cristian Păcurar, până la cei de astăzi, Dan Stupar și Adrian Ungur”, a spus Codru Grădinariu, completat de Cristian Todea: ”Vreau să felicit și eu băieții de la juniori și staff-ul care a lucrat cu ei, atât acum cât și pe parcurs. Mă bucur pentru ei și le transmit ceea ce ei știu deja - că mai au mult de lucru, iar această performanță ar fi bine să o încununeze cu mai multă muncă și responsabilitate. De acum vor fi priviți ca și cei care au câștigat Cupa României, așa că așteptările vor fi mari. Ne dorim să confirme cât mai mulți”.

Sebastian Mara, aflat și în circuitul primei echipe (a fost pe lista de rezerve în acest sezon, după ce anul trecut a bifat câteva minute în Liga a III-a), e una din piesele de bază ale trupei de juniori. Imediat după finală, Mara a fost desemnat cel mai bun portar al ultimului act. ”E o bucurie mare că am adus Cupa la Arad, a contat mult și aportul băieților care au jucat la prima echipă. În ceea ce privește trofeul meu, e și meritul echipei. Eu mă antrenez și îmi aștept rândul la prima echipă. Sunt tânăr, am timp, tot ce îmi doresc să fiu sănătos să mă pot antrena”, a mărturisit tânărul goalkeeper.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri