O săptămână până la turneul semifinal al UTA-ei U15: ”Și mai sus!”

/media/stiri/0/4/228/big/IMG_3087.jpg

Învingătoare în turneul zonal pe care l-a găzduit săptămâna trecută, UTA Under 15 așteaptă, vineri, coordonatele turneului semifinal al Campionatului Național.

Băieții lui Radu Mărginean și Dinu Donca au câștigat întrecerea județeană, apoi ajuns printre cele mai bune echipe din țară după ce au trecut cu 5-1 de FC Hunedoara, 4-1 de Luceafărul Cluj și 3-1 de ASU Poli Timișoara.

Printre jucătorii decisivi ai roș-albilor s-a numărat Cătălin Vulturar, care a semnat patru reușite în turneul zonal. ”Sunt cel mai fericit că ne-am calificat. Ne bucurăm că suntem în primele opt echipe din țară și sperăm să fim și mai sus!”, spune mijlocașul, care a savurat, în urmă cu trei săptămâni, o experiență fantastică: câștigător al preselecției organizate la Chișineu Criș de Federația Română de Fotbal și Gillette, Vulturar s-a numărat printre tinerii (12 în total) care au avut ocazia să susțină un antrenament acasă la FC Barcelona, luând apoi loc în tribune la meciul dintre catalani și Real Sociedad, atunci când marele Andres Iniesta s-a retras oficial. ”A fost genial, mi-a plăcut enorm la meci”, mărturisește puștiul, caracterizat de antrenorul Dinu Donca drept un jucător ”cu calități bune, are perspective frumoase dacă muncește serios”.

La turneu semifinal, programat între 14 și 17 iunie, alături de UTA s-au calificat: Juniorul Suceava, Viitorul Constanța, FCSB, FC Dănuț Coman, Kinder Sîngeorgiu de Mureș, Dinamyk Craiova și CFR Cluj. Cele opt echipe vor fi împărțite în două grupe, câștigătoarele urmând să joace cu titlul național pe masă.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri