O seară memorabilă

/media/stiri/0/3/298/big/uta_mall.jpg

Ziua Internațională a Tineretului a adus o nouă interacțiune între UTA și suporteri arădeni de toate vârstele, prin intermediul asociației Cetatea Voluntarilor. Lângă jucătorii consacrați, directorul general Codru Grădinariu i-a adus și pe tinerii componenți ai echipei, dar și pe cei nou-veniți, pentru a înțelege de la început ce înseamnă spiritul UTA-ei și vibrația din acest oraș pentru echipa-fanion.

Marius Chindriș, Adrian Petre, Alexandru David și Cristian Todea au povestit audienței ce înseamnă să fii sportiv și să faci parte din familia UTA. Copiii, tineri și părinți au făcut poze, au primit autografe, tricouri, șepci, materiale promoționale cu UTA și amintirea unei seari frumoase.

”Când ești înconjurat de copii și tineri fericiți, atunci ziua ta este memorabilă! Pentru a ajuta toate proiectele care implică societatea arădeană, asociațiile și ONG-urile, clubul UTA își exprimă și pe această cale deschiderea de a participa și de a susține colaborarea cu acestea”, a punctat Codru Grădinariu.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 21-04-2018,    Meciul urmator

VS

21-04-2018 11:00

Stadion: ”Minerul” Motru

Parteneri