O zi până la marele meci. ”Vom da ce avem mai bun!”

/media/stiri/0/3/199/big/13217313_10154822813938942_4532512355285290696_o.jpg

După antrenamentul de azi dimineață, utiștii au urcat în autocar cu destinația Brașov. Acolo,la poalele Tâmpei, trupa roș-albă va da totul pentru ca o nouă pagină de istorie să intre în cartea Bătrânei Doamne. Sâmbătă, 28 mai, e ziua în care se decide totul. Toate cele trei echipe din fruntea clasamentului play-off-ului au șanse la primul loc. UTA e pe terenul Brașovului, Mediașul joacă la Mioveni, iar Chindia merge pe ”Viorel Mateianu”, în Baia Mare.

Trupa arădeană transmite că vrea să se detașeze de ce se va întâmpla pe celelalte două stadioane și să se concentreze să-și asigure victoria care-i oferă cel puțin locul doi, cel de baraj. ”Poate celelalte rezultate vor fi anunțate de crainic chiar în timpul meciului. Pentru noi, tot ce s-a întâmplat anul acesta demonstrează că băieții au o putere psihică și fizică, au trecut prin multe greutăți. Am avut prestații bune contra Brașovului, dar nu contează ce a fost până acum. Vom încerca să-l tratăm ca pe un meci ca și obișnuit, poate cele cu Chindia și Mioveni au avut o greutate mai mare, am depins de ele ca să ajungem aici. Acum vom da ce avem mai bun și zic că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul și să câștigăm acest meci.Băieții s-au descurcat bine și cu intermediarele, au trecut și peste oboseală, sperăm că la fel va fi și acum”, spune Cristi Todea.

Fanii utiști sunt și ei conectați la disputa care începe mâine dimineață, la ora 11,00, așa că ”Bătrâna Doamnă” se va putea bucura de aportul lor. ”Ne dorim să fie foarte mulți suporteri și să petrecem alături de ei încă de sâmbătă!”, conchide Todea.

FC Brașov – UTA se vede și pe Digi Sport 2. Noi vă ținem la curent cu ce se întâmplă pe stadionul Tineretului aici, pe site-ul oficial, precum și pe paginile noastre de Facebook, Twitter și Instagram.

Haide UTA, haide Aradul!

 

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri