”Operațiunea Brăila”, în plină desfășurare

/media/stiri/0/4/286/big/IMG_4143.jpg

Trupa roș-albă a părăsit ieri Aradul, făcând o primă oprire în drumul spre Brăila în localitatea hunedoreană Ilia. UTA a acceptat invitația venită de la echipa locală și a avut bucuria să constate că simpatia de care se bucură de atâta timp în jurul Devei a rămas la fel! Aproape cinci sute de oameni au venit la stadion, iar Ionuț Popa, Cristian Păcurar și Dan Țapoș au avut ocazia să mai lucreze la reglaje.

Călătoria a continuat azi, spre seară echipa urmând să ajungă în Brăila. Vineri dimineață e programat un ultim antrenament, la Galați.

Mijlocașul ofensiv Paul Cubleșan s-a accidentat la antrenamentul de marți și a rămas acasă, iar Alex Manea speră să treacă peste problemele la spate și să fie pe teren sâmbătă.

”Adversarii nu ne vor ataca, ne vor aștepta și vor încerca să ne surprindă pe contraatac. Lateral dispun de jucători de viteză și explozie, acolo vor încerca să rupă jocul. Și au talie bună pentru jocul aerian. Dar sper să prindem o zi bună, să jucăm bine”, anticipează Ionuț Popa.

Dacia Unirea Brăila – UTA se dispută sâmbătă, de la ora 11:00.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri